Smögen

Nu är jag tillbaka på dagiset efter en lång och riktigt härlig semester. Svea och jag var på Smögen i 10 dagar och där fick vi äntligen träffa mamma och Beckitull. Svea njöt av den friska havsluften (visserligen finns det ju hav här också, men det är inte samma rena känsla som Smögenluften), massor av bad och att springa lös på klipporna och undersöka allt.

Väl tillbaka har jag hunnit med att besöka Helsingborgsfestivalen och äta massor av glass. Och när jag säger massor menar jag MASSOR!!

I måndags öppnade vi dagiset igen och det var så kul att träffa alla. Bara trist att några inte kommit tillbaka från sin semester än så det har varit väldigt lugnt.
Vi har några nya hundar (mops, westie, tollare, cavalier och eventuellt norfolk terrier) som har haft/ ska ha provdagar och vi hoppas verkligen att det kommer att fungera med alla. Hittills verkar det iallafall lovande. Alltid otroligt kul att få in nya hundar och lära känna dem!

Här bjuder jag iallafall på lite bilder från Smögen:) (det finns några på mig i badmössa men de lägger jag tyvärr nte upp för allmän beskådning;P):










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0